Projekti

Udruženej građana Tag-Web radi na brojim projektima, pre svega na web portalima ali i kroz projekte koje imaju za cilj edukaciju i promociju IT sektora.

NetNomadi.rs je projekat održavanja konferencije koja je posvećenima frilens poslovima i radomna daljinu. 2017 godine je prvi put održana u Paraćinu i imali smo oko 250 posetilaca.

 

cicevac-razanjCicevac-Razanj.com je web portal koji smo pokrenuli još davne 2006 godine kao želju da ove dve male opštine u centralnoj Srbiji imaju svoj portal i da informiše građane sa ove teritorije o svim važnim stvarima iz ovih opština.

opstina paracinOpstinaParacin.info je još jedan web portal koji smo pokrenuli 2007 godine kao nezavisni portal opštine Paraćin.

Ovaj portal pruža informacije vezane za kulturu dešavanja i informiše građane opštine Paraćin o svim novostima.

smestaj u banji

SmestajUBanji.com je web portal pokrenut 2010 godine kao ideja da se omogući privatnim izdavaocima apartmana i soba u banjama Srbije da na jednom mestu predstave svoju ponudi.

 

lovacke priceJoš jedan web portal ali ovog puta namenjen ljubiteljima prirode i lovu, kinologiji. Lovacke-Price.com je osnovan 2011 godine i svakodnevno beleži odličnu posetu.