U saradnji sa Fondacijom „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) 20. septembra je održana jednodnevna besplatna edukacija o poslovnoj primeni interneta. Ovaj događaj je još jedan u nizu koje Fondacija RNIDS organizuje širom Srbije. Kroz četiri predavanja, brojne praktične savete i informacije, prisutni su imali prilike da saznaju više o osnovama internet prisustva, društvenim mrežama, optimizaciji za pretraživače i oglašavanju na Internetu. Edukaciju je posetilo četrdesetak polaznika, ali uz veliko zalaganje fondacije RNIDS-a i putem live prenosa puno njih je imalo prilike da pogleda predavanja.

U nastavku želimo da Vam podelimo predavanja koja su bila u Kruševcu.

Predrag Milićević, rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija u RNIDS-u je predstavio razliku između internet prisustva na svom i tuđem domenu, i objasnio kako izabrati pravi

Miloje Sekulić, osnivač i suvlasnik agencije “Homepage” i član UO RNIDS-a je govorio o ulozi društvenih mreža u prisustvu na Internetu i o njihovom pravilnom korišćenju.

Nenad Pantelić, SEO stručnjak i izvršni direktor za marketing i rast u engleskoj kompaniji „Sentinel Software“ je objasnio male SEO tajne koje puno mogu da pomognu u boljem pozicioniranju u lokalnim pretragama.

Jelena Ožegović, saradnica za marketing i komunikacije u RNIDS-u je predstavila put odlučivanja koji kupci prolaze od momenta kada shvate da im određeni proizvod ili usluga treba, pa do same onlajn ili oflajn kupovine.

poslovana primena interneta krusevac

Share This