Prošlo je desetak dana od konferencije NetNomadi koju je organizavolo Tag-Web udruženje građana, dovoljno vremena da se odmorimo od napornog rada na pripremi ali i nedovoljno da nas napusti energija koju su nam svi posetioci preneli :).

Zaista možemo biti jako zadovoljni onim što smo uradili a to nam potvrđuju činjenice i poruke pohvale svih posetilaca, takođe online anketu koju smo poslali našim posetiocima gde nas je ocenom 5 ocenilo 86% posetilaca nam daje dodatni motiv i snagu da nastavimo dalje.

Imamo veliku nadu da smo uspeli u centralnoj Srbiji da pokrenemo priču o frilens poslovima da animiramo mlade i da im predstavimo mogućnosti da se samozaposle, u celoj ovoj priči imamo veliku zahvalnost pokrovitelju konferencije Ministarstvo trgovine turizma i telekomunikacije u okviru programa podrške organizacije IT konferencije kao i Opštini Paraćin ali i medijima koji su nas podržali i ispratili našu ideju (pre svega AlJazeera televiziji koja je napravila sjajan prilog možete pogledati na ovom linku) naravno i RTS koji na dan konferencije napravio prilog i emitovao u prvom dnevniku takođe zahvaljujemo se i lokalnoj televiziji Kanal M iz Paraćina koja je takođe napravila svoj prilog kao opštinskim vestima i njihov prilog možete videti na ovom linku.

Posebnu podršku od prvog dana nam je pružio i NeZavisni web portal opštine Paraćin njihov izveštaj možete da pročitate na ovom linku.

Veliku zahvalnost svim posetiocima ali i predavačima (na osnovu Vaših reakcija sigurni smo da smo napravili pravi izbor) koji su odvojili svoje vreme i proveli subotnji dan sa nama, ovo je bio odličan početak nadamo se i budućih uspešnih projekta našeg udruženja.

Ukoliko želite da nam se pridružite ili na bilo koji način pomognete u realizaciji ovog ili sličnih projekata možete nas kontaktirati biće nam veliko zadovoljstvo da sarađujemo i čujemo Vaše predloge i sugestije. U nastavku možete pogledati fotografije sa konferencije NetNomadi 2017 godine.

Share This